Veiligheid en Regels

Natuurlijk draait een uitje met de LimoBike om plezier maar we nemen veiligheid zeer serieus. Daarom zijn onze professionele chauffeurs 100% BOB om de veiligheid kunnen waarborgen.

De chauffeurs volgen vaste routes die streng gecontroleerd zijn op veiligheid. De LimoBike is minder dan 1,5 meter breed en voldoet daarom volledig aan de lokale wetgeving.

Enkele van onze activiteiten omvatten alcohol en, terwijl de overgrote meerderheid van de deelnemers zich zeer goed gedraagt, hebben we een verplichting naar onze stad en haar inwoners toe dat we niemand beledigen en geen personen of eigendommen in gevaar brengen. Daarom vragen wij om de volgende regels in acht te nemen:

Houd er rekening mee dat het niet naleven van deze regels als resultaat kan hebben dat de activiteit per direct gestaakt kan worden (zonder terugbetaling). Ook kunt u worden gemaand tot het betalen van een schadevergoeding of zelfs aangeklaagd worden. Uiteraard heeft dit een enorme impact op het feest dus voorkom dat je in een van de bovenstaande situaties komt.
Waarom LimoBike?
  • De enige luxe partyfiets met limousine kwaliteit
  • Nuchtere chauffeur
  • Lekkere drankjes aan boord
  • Wij creëren mooie herinneringen